Zenbakiak eta eragiketak : bi zifrako zenbakiez zatitzea : [Lehen Hezkuntza ] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Jorge Salas Ampuero ; [hizkuntza-egokitzapena, Imanol Salegi ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Zenbakiak eta eragiketak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da bi zifrako zenbakiez zatitzea. Berrikusketa: batzea, kentzea eta biderkatzea, bi edo hiru zifrako zenbakiekin. Zenbaki guztiekin lan egitea. Erantzun eta guzti.