Zenbakiak eta eragiketak : bi edo hiru zifrako zenbakiez biderkatzea : [Lehen Hezkuntza 3] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da bi edo hiru zifrako zenbakiez biderkatzea. Berrikusketa: batzea, kentzea eta zifra bateko zenbakiez zatitzea.. 99.999ra arteko zenbakiak. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak