Zenbakiak eta eragiketak : bi edo hiru zifrako zenbakiez biderkatzea : [Lehen Hezkuntza 3] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Jorge Salas Ampuero ; [hizkuntza-egokitzapena, Imanol Salegi ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Zenbakiak eta eragiketak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da bi edo hiru zifrako zenbakiez biderkatzea. Berrikusketa: batzea, kentzea eta zifra bateko zenbakiez zatitzea.. 99.999ra arteko zenbakiak. Erantzun eta guzti.