Zenbakiak eta eragiketak : zifra bateko zenbakiez biderkatzea, bururakoekin : [Lehen Hezkuntza 2] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da zifra bateko zenbakiez biderkatzea, bururakoekin. Berrikusketa: batuketak eta kenketak. Kenketaren proba. 9.999ra arteko zenbakiak. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak