Zenbakiak eta eragiketak : biderkatzeko taulak : 999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea : [Lehen Hezkuntza 2] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira biderkatzeko taulak, 999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea. Batuketen eta kenketen berrikusketa. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak