Zenbakiak eta eragiketak : biderkatzeko taulak : 999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea : [Lehen Hezkuntza 2] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Jorge Salas Ampuero ; [hizkuntza-egokitzapena, Imanol Salegi ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Zenbakiak eta eragiketak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira biderkatzeko taulak, 999ra arteko zenbakiak zifra bateko zenbakiez biderkatzea. Batuketen eta kenketen berrikusketa. Erantzun eta guzti.