Zenbakiak eta eragiketak : 999ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakoekin [Lehen Hezkuntza 2] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 999ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak