Zenbakiak eta eragiketak : 99ra arteko zenbakien arteko batuketak bururakoekin : [Lehen Hezkuntza 1] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 99ra arteko zenbakien arteko batuketak bururakoekin eta 99ra arteko kenketak bururakorik gabe. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak