Zenbakiak eta eragiketak : 59ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe : [Lehen Hezkuntza 1] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 59ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakorik gabe. Bururakorik gabeko batuketen berrikusketa. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak