Zenbakiak eta eragiketak : 29ra arteko zenbakien arteko batuketak bururakorik gabe : [Lehen Hezkuntza 1] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 29ra arteko zenbakien arteko batuketak bururakorik gabe. 29ra arteko zenbakien konposizioa, deskonposizioa eta ordena. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak