Zenbakiak eta eragiketak : 29ra arteko zenbakien arteko batuketak bururakorik gabe : [Lehen Hezkuntza 1] / testua, Beatriz Coullaut Zafra ... [et al.] ; irudiak, Jorge Salas Ampuero ; [hizkuntza-egokitzapena, Imanol Salegi ; zuzenketa, Amaia Lasheras] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Zenbakiak eta eragiketak (Santillana-Zubia), 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 29ra arteko zenbakien arteko batuketak bururakorik gabe. 29ra arteko zenbakien konposizioa, deskonposizioa eta ordena. Erantzun eta guzti.