Antzuola alardea : mairuaren jaialdia 1998 - Antzuola. Udala (Antzuola : Antzuolako Udala, 2014)
1998an Antzuolako udalak DVDa kaleratu zuen "Mairuaren alardea" izenburupean. Orain bideo hori youtuben ikus daiteke. Antzuolar komunitatearen urteroko ohiko autoafirmazio errito nagusia da Alardea. Buruzagia, Mairua, fusilariak, desfilea, kanoiak, dantza, Iparragirreren bertsoak, musika, herriko bandera, bolbora usaina... dena nahas-mahasean uztailero.
Laguntzaileak: Kutxa Fundazioa, Goizper, Elay Taldea, Matz-Erreka
Keywords: Antzuola -- Jaiak -- Historia; Dokumentalak; Baliabide digitalak