Arrasateko hika poltsikuen - Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar); Sagarzazu, Mirari; Arana, Amaia; Arrasate. Udala ([Arrasate] : Arrasateko Udala, 2024)
"Arrasateko hika poltsikuen" liburuxkak Arrasateko hika ikasteko oinarrizko informazioa eta aditz-taulak batzen ditu. Liburuxka honen helburua hika berreskuratzen laguntzea da: hika ikasteko erreminta erabilgarri bat eskaintzea. Mugikorrerako "Appa hi!" aplikazioa ere atera genuen, baina papereko euskarria ere beharrezko ikusten genuen, hikaren inguruko informazio orokorra eta adizki nagusiak eskura edukitzeko.
Laguntzailea: Arrasateko Udala
Keywords: Euskara -- Aditza; Euskara -- Erabilera -- Arrasate; Euskalkiak -- Arrasate; Monografiak; Baliabide digitalak