Arrasateko hika poltsikuen / [testua, Badihardugu Euskara Elkartea ; diseinua eta ilustrazioak, Mirari Sagarzazu ; aholkularitza, Amaia Arana ; egilea, Badihardugu Euskara Elkartea] - Sagarzazu, Mirari; Arana, Amaia (Arrasateko Udala, 2020)
"Arrasateko hika poltsikuen" liburuxkak Arrasateko hika ikasteko oinarrizko informazioa eta aditz-taulak batzen ditu. Liburuxka honen helburua hika berreskuratzen laguntzea da: hika ikasteko erreminta erabilgarri bat eskaintzea. Mugikorrerako "Appa hi!" aplikazioa ere atera genuen, baina papereko euskarria ere beharrezko ikusten genuen, hikaren inguruko informazio orokorra eta adizki nagusiak eskura edukitzeko.