Gau magikoa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2023)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Isadora banpiroen jai handiko dantzaldira gonbidatu dute, baina berari balleta dantzatzea gustatzen zaio, maitagarriei bezala. Atzeko oihala altxatzen dutenean, ausartuko al da Isadora bera den bezalakoa agertzen jendaurrean?
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Puts on a Show
Keywords: Maitagarriak; Banpiroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak