Gaston hara eta hona - Jammes, Laurence; Clamens, Marc ([Durango] : Ibaizabal, 2025)
Jolasteko piezak dituen liburu dibertigarria, irakurleek istorioan parte hartu dezaten. Nork eskatu ditu baserriko ogi mamitsuak? Eta marrubi zaporetsuak? Banaketa hastera doa! Gastoni eta dendariei lagundu nahi?
3-6 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du.
Les Livraisons de Gaston
Kartoizko liburua
Liburu trokelatua
Keywords: Elikagaiak; Etxeko lanak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak