Gaston hara eta hona / [testua] Laurence Jammes ; [ilustrazioak] Marc Clamens ; [itzulpena, Ibaizabal argitaletxea] - Jammes, Laurence (Ibaizabal, 2025)
Jolasteko piezak dituen liburu dibertigarria, irakurleek istorioan parte hartu dezaten. Nork eskatu ditu baserriko ogi mamitsuak? Eta marrubi zaporetsuak? Banaketa hastera doa! Gastoni eta dendariei lagundu nahi?