Zu zara nire eguzki errea! - Cazenove, Christopher; Maury, William; Arzallus, Maddalen (Madrid : Hachette Cómic, 2024)
Wendyri izugarri gustatzen zaizkio hondartza eta eguzkia. Beltzaran jartzeko garai ezin hobea da uda! Baina, batzuetan, ahizpa agertzen da txiste txar kontari edo ez dagokion lekuan muturra sartzera. Orduan, Wendyri, azala beharrean kopeta belzten zaio. Baina lasai! Gurasoen lagun batekin barkuan ibilalditxoa egin, eta akabo tirabirak. Ez dago eguzkipean goxatzen ez den penarik! Eta horrela adiskidetzen dira berriro!
8 urtetik aurrera (gorria)
Les Sisters, 7. Mon coup d´soleil, c´est toi!
Letra larria
Keywords: Umorea; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura