Hiruretatik lauretara / [testua] Miren Agur Meabe ; ilustrazioak, Laura Benavente - Meabe, Miren Agur (Tukan: 10+ (Giltza), 2025)
Virgilia Enean, Virgilia Michaels idazlearen etxean, erlojuek ordu debekatua markatzen: goizeko hiruretatik lauretara. Mamuen ordua da. Bere iloba Iria bertan lo egiten geratzen denean, ordu kritikoan esnatzen da beti, eta gauza arraroak gertatzen dira... Egia al da hildakoek ez dutela atsedenik hartzen pendiente dituzten arazoak konpondu arte eta horregatik lagundu behar zaiela? Intriga, susmoak eta familia-sekretuak. Eleberri zirraragarri bezain sakona, baikortasunari bidea zabaltzen diona. Beldurrak gainditzeko eskailera bat.