Guardasol gorria - Egia, Lutxo; EHAZE (Donostia : EHAZE ; Zarautz : Susa, 2024)
Lutxo Egia idazlearen hiru antzezlan eta performance bat biltzen ditu liburu honek: "Hamalau", "Free tour" eta "Identitarteak" obrak batetik, "Haren da nire" performancearen lekukotza bestetik, azken hau Harkaitz Cano eta Ana Galarragarekin elkarlanean. Liburu honetan biltzen direnak egilearen trans-obsesio unibertso ederraren parte bat baino ez dira, jolasean, performancean, trantsizioan, kritikan eta umorean oinarrituta beti. Ezinbesteko begirada bat behar bezala transformatzen ez dakien jendarte horri.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Antzerkia