Guardasol gorria / Lutxo Egia ; [sar hitza, EHAZE] - Egia, Lutxo (Ganbila (EHAZE & Susa), 2024)
Lutxo Egia idazlearen hiru antzezlan eta performance bat biltzen ditu liburu honek: "Hamalau", "Free tour" eta "Identitarteak" obrak batetik, "Haren da nire" performancearen lekukotza bestetik, azken hau Harkaitz Cano eta Ana Galarragarekin elkarlanean. Liburu honetan biltzen direnak egilearen trans-obsesio unibertso ederraren parte bat baino ez dira, jolasean, performancean, trantsizioan, kritikan eta umorean oinarrituta beti. Ezinbesteko begirada bat behar bezala transformatzen ez dakien jendarte horri.