Ikusgela : denok gara Eneko Aristaren ondorengo - Gonzalez Larrañaga, Galder; Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Manzano, Carmen; Garcia Etxebarria, Koldo; Martinez Mazaga, Uxune; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Gehienok ditugu bi guraso jaiotzen garenean. Eta guraso horiek ere bi guraso zituzten.
06:16 Itxiera
Batxilergoa, 2. maila
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza
UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedraren laguntzarekin.
Keywords: Genetika; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Erreferentzia-materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)