Mattinen ipuin bidaia - Gartxitorena, Fermin; Barea, Jakue; Durruti Sukilbide, Begoña; Dindaia Fundazioa (Nafarroa : Dindaia Fundazioa, 2005)
"Xamarikoren ipuin zorroa"ko materiala baliatuz, "Mattinen ipuin bidaia" izeneko komikia osatu du Dindaia Fundazioak.
8-12 urte (gorria)
Nafarroako Gobernuaren dirulaguntza jaso du argitalpen honek
Keywords: Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Komikiak; Ipuinak