Mattinen ipuin bidaia / testuak, Fermin Gartxitorena ; marrazkiak, Jakue Barea ; komikiaren marrazkiak, Begoña Durruti Sukilbide - Gartxitorena, Fermin (Dindaia Fundazioa, 2005)
"Xamarikoren ipuin zorroa"ko materiala baliatuz, "Mattinen ipuin bidaia" izeneko komikia osatu du Dindaia Fundazioak.