Hegazkinean - Braun, Sebastien; Salegi Urbieta, Imanol; Symons, Ruth; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Mugitzen diren piezak dituen liburu bat, jolasteko eta irakurtzeko. Igo zaitez hegazkinera, eta gozatu aireratzen, zerutik mundua ikusten eta lur hartzen. FIUUU!, FIUUU!
0-3 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako dirulaguntza jaso du.
Baby on Board. Aeroplane
Letra larria
Liburu trokelatua
Kartoizko orrialdeak
Keywords: Hegazkinak; Ingurunearen ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura