Hegazkinean / [testua, Ruth Symons ; marrazkiak, Sebastien Braun ; itzultzailea, Imanol Salegi (Bakun SL)] - Braun, Sebastien (Txikiak ibilian (Ibaizabal), 2024)
Mugitzen diren piezak dituen liburu bat, jolasteko eta irakurtzeko. Igo zaitez hegazkinera, eta gozatu aireratzen, zerutik mundua ikusten eta lur hartzen. FIUUU!, FIUUU!