Ikusgela : eskaileratik zuhaitzera - Gonzalez Larrañaga, Galder; Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Manzano, Carmen; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Ziur noizbait ikusi duzula eboluzioari buruzko dokumental bat.
00:57 Zuhaitza
Batxilergoa, 2. maila
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza
UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedraren laguntzarekin.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Erreferentzia-materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)