Ludwig eta errinozeroa : lo aurreko ipuin filosofiko bat / Noemi Schneiderrek idatzia ; Goldon Cosmosek ilustratua ; Beñat Sarasolak itzulia ; [itzulpenaren zuzenketa, Idoia Santamaria] - Schneider, Noemi (1545 argitaletxea, 2024)
Ludwigek dio errinozero bat dagoela gelan. Aitak gelako bazter guztiak miatu ditu, baina ez du aurkitu errinozerorik. Ludwigek, ordea, erakusten dio aitari zerbait hortxe egon daitekeela, nahiz eta ikusi ez. Lo aurreko ipuin filosofiko bat.