Zu etxerako! - Oseman, Alice; Zubillaga, Naroa (Bilbo : Astiberri, 2024)
Bi mutilek elkar ezagutzen dute, lagun egin eta maitemindu egiten dira. Nick nahasita sentituko da ustekabeko sentimendu horiekin, ordura arte neskak bakarrik gustatzen baitzitzaizkion. Ez du Charlie mindu nahi, baina denbora behar du zer gertatzen zaion eta zer egin nahi duen ulertzeko. Eskerrak biek ere ikusiko duten badituztela inguruan entzuteko prest dauden pertsonak.
12 urtetik aurrera (horia)
Heartstopper volume 2
Keywords: Homosexualitatea; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura