Xoooo! : josteta kantu eta erhi jokoak =Comtines et jeux de doigts - Aguerre-Valencia, Josiane; Schleef, Vinciane (Bidart : Matahami, 2024)
Liburu honetan aurkituko dituzu natura eta animaliei buruzko euskarazko 11 josteta kantu. Qr kodea eskanea ezazu, eta bideo bat eta entzunezko grabaketa bat aurki itzazu, euskara etxean jostatzeko edo praktikatzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Testua euskaraz, frantseseko itzulpenekin
Keywords: Haur-kantak; Haur-jolasak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Poesia