Xoooo! : josteta kantu eta erhi jokoak =Comtines et jeux de doigts / [autorea] Josiane Aguerre-Valencia ; [ilustratzailea] Vinciane Schleef - Aguerre-Valencia, Josiane (Matahami, 2024)
Liburu honetan aurkituko dituzu natura eta animaliei buruzko euskarazko 11 josteta kantu. Qr kodea eskanea ezazu, eta bideo bat eta entzunezko grabaketa bat aurki itzazu, euskara etxean jostatzeko edo praktikatzeko.