Oneka, Iruñeko erresumaren sorrera - Larramendi, Iñigo; Lizarralde, Eneko; Mindegia , Miren; Nabarralde Fundazioa ([Iruñea] : Nabarralde, 2024)
VIII. mendiaren amaieran Baskonia gatazka ezberdinetan murgilduta dago, frankoekin iparraldean eta musulmanekin hegoaldean. Oneka, Eneko Aritzaren ama, funtsezkoa izan da Iruñeko erresumaren sorrera ekarriko duten estrategia eta aliantzak bideratzeko.
Keywords: Nafarroa (Erresuma) -- Historia; Euskal Herria -- Historia; Komikiak; Helduentzako Literatura