Ahizpa beltza - Goñi García, Iosune (Donostia : Balea Zuria, 2024)
Sexu indarkeria, suizidioa, autolesioak eta eskola jazarpena bezalako gaiak lantzen ditu 80 orriko liburuan.
Keywords: Eskola-jazarpena; Poesia; Helduentzako Literatura