Baziren behin__ hiru ipuin - Urkiaga, Jon Ander; Iturralde, Asier (Aduna : Elkar, 2024)
Gaur egungo hiru ipuin dituzu liburu honetan, betiko eran kontatzeko; aukeran -ez ordea, derrigorrean-, ohera joan aurretik irakurri eta amets egiten laguntzeko. Hiru istorio eta hiru egia: azeri gosetiegia, erbikume ausartegia eta zuhaitz harroputzegia.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Zuhaitzak; Azeriak; Erbiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak