Baziren behin__ hiru ipuin / [testua] Jon Ander Urkiaga ; [marrazkiak] Gaston - Urkiaga, Jon Ander (Elkar, 2024)
Gaur egungo hiru ipuin dituzu liburu honetan, betiko eran kontatzeko; aukeran -ez ordea, derrigorrean-, ohera joan aurretik irakurri eta amets egiten laguntzeko. Hiru istorio eta hiru egia: azeri gosetiegia, erbikume ausartegia eta zuhaitz harroputzegia.