Katta eta lagunak 2 - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2024)
2024. urtean Irria aldizkarian argitaratutako istorioen bilduma, ale honek hamar istorio biltzen ditu, komiki erara. Hamar istorio biltzen ditu, hamar komiki, eta, bakoitzean, Kattaren lagun bat da protagonista: Ariela basurdea, Mozart txantxangoria, Greta tximeleta, Patziku trikua, Bertol hartza, Gaxuxa azeria, Potto eta Ttotto sugandilak, eta Sare, Kattaren lagun bereiziezina. Esaldi laburrak, errimak, abestiak, hots-hitzak... Miren Agur Meaberen testuek haurrentzako literatura bizi eta jostaria dakarkigute.
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Komikiak; Ipuinak