Katta eta lagunak 2 / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2024)
2024. urtean Irria aldizkarian argitaratutako istorioen bilduma, ale honek hamar istorio biltzen ditu, komiki erara. Hamar istorio biltzen ditu, hamar komiki, eta, bakoitzean, Kattaren lagun bat da protagonista: Ariela basurdea, Mozart txantxangoria, Greta tximeleta, Patziku trikua, Bertol hartza, Gaxuxa azeria, Potto eta Ttotto sugandilak, eta Sare, Kattaren lagun bereiziezina. Esaldi laburrak, errimak, abestiak, hots-hitzak... Miren Agur Meaberen testuek haurrentzako literatura bizi eta jostaria dakarkigute.