Guardasolak euria nahi du - Zubizarreta, Patxi; Irrimarra ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Aurtengo udan dena lehor dago: zerua beti urdin ageri da, belardiak hori daude, eta igerilekuak hutsik! Alarma giroan, Junek euria egiteko teknika guztiak probatu ditu: gaizki kantatu du, marigorringoak eta tximeletak bilatu ditu, euritako bat ere margotu du... Lortuko al du Junek euria egitea?
6-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako dirulaguntza jaso du.
Keywords: Euria; Klima-aldaketak; Natura -- Zaintzea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak