Guardasolak euria nahi du / testua, Patxi Zubizarreta ; marrazkiak, Irrimarra - Zubizarreta, Patxi (Zirimiri (Ibaizabal), 2024)
Aurtengo udan dena lehor dago: zerua beti urdin ageri da, belardiak hori daude, eta igerilekuak hutsik! Alarma giroan, Junek euria egiteko teknika guztiak probatu ditu: gaizki kantatu du, marigorringoak eta tximeletak bilatu ditu, euritako bat ere margotu du... Lortuko al du Junek euria egitea?