Planeta berria - Llangil, Jorge; Olaso Bengoa, Xabier ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Sope eta Lana deitzen dira nire gurasoak. Lur deitzen naiz ni, eta Bizkor gure txakurra. Bidaiari porrokatuak gara. Behin, beste planeta batera joateko aukeratuak izan ginen, eta abentura handiak bizi izan genituen hango bazterrak esploratuz. Zuk ere, irakurle, inoizko bidaiarik ederrena egingo duzu gurekin batera. Bazatoz? Goazen, bada, planeta berrira!
6-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako dirulaguntza jaso du.
Keywords: Abenturak; Bidaiak; Lurra (Planeta); Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak