Amonaren gordelekua / [testua] Nerea Ansó Ascunce ; irudiak, Itziar Reparaz Martinez-Bayarri - Ansó Ascunce, Nerea (Zirimiri (Ibaizabal), 2024)
Kontatu nahi ez didaten zerbait gertatu da. Zerk emango du hainbesterainoko beldurra? Amona hil egin da eta haur batek ezezaguna den egoera berri honi aurre egin beharko dio. "Non dago amona?". Erantzun baten bila zalantza berriak agertuko zaizkio bidean; ''Amona hiltzeak zer esan nahi du? Non aurki dezaket orain? Eta hemendik aurrera, nola izango da? Nola beteko dut berak utzitako hutsunea?".