Klera - Bilbao, Leire; San Sebastian Sein, June; Larburu, Maite; Bernués, David; Maya, Jon; Kukai Dantza Konpainia (Aduna : Elkar ; [S.l.] : Kukai Dantza, 2024)
Gerra baten erdian harrapatua dagoen ume batek zer eskatzen dio bizitzari? Nola hitz egiten dio heriotzari? Bizitzari eskutik heldu nahi dion ume baten istorioa duzu honoko hau.
5 urtetik aurrera (urdina)
Egitasmo honek Eusko Jaurlaritzako Justizia eta Giza Eskubideen Saileko Giza Eskubide, Biktima eta Aniztasunaren Zuzendaritzaren laguntza jaso du
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza izan du ilustrazioak sortzeko
QR kodeak ditu, musika, dantzak eta bideoei sarrera ematen dituztenak
Keywords: Gerra; Heriotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak