Ez-izan / Jon K. Sanchez - Sanchez, Jon K. (Literatura (Elkar), 2024)
Gizakia gizaki denetik, bizitza eta heriotza eskutik helduta etorri dira beti; gure garaiotan, baina, adimen artifizialaren sarrerarekin, interpretazio berriak sortzen ari dira. Beilatoki bat izan daiteke lekurik aproposena gizatasunaren funtsaren inguruan begirada berriak irudikatzeko. Horretarako aukera ezin hobea eskaintzen du puntazorrotzeko irribarre batekin sortua izan den testu honek.