Bahiketa jolas-parkean - Gallastegi, Lur; Zubimendi, Alai (Donostia : Alai, 2024)
Leku zoragarria izan daiteke jolas-parkea. Basakabiko lagunak, Gontzalek irabazitako lehiaketa bati esker, Europako jolas-parkerik handienera joango dira. Jolas-parkea lau eremutan banatuta dago: Uraren eremua, Suaren eremua, Haizearen eremua eta Lurraren eremua. Beldurraren etxea da bertako atrakziorik famatuenetarikoa, eta ez da gutxiagorako izango, haietako bat bahituko baitute bertan. Asteburu ederra izan behar zena, amesgaizto bihurtuko da Basakabiko lagunentzat. Lortuko al dute denek onik ateratzea?
8-12 urte (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren laguntza jaso du.
Keywords: Abenturak; Bidaiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak