Agertuz - Errigora Erribera Elkartea; Lozano Beorlegi, Maria ([Iruñea] : Errigora, 2024)
Murgildu zaitez Nafarroa erdi eta hegoaldeko herri eta baratzetan 'Agertuz' karta-jokoaren bitartez! 4 urtetik gorakoentzako 2 joko karta-sorta bakarrean. Jolasak Ager zonaldeko herri (12 karta) eta bertan ekoizten diren barazki eta fruituen (24 karta) irudiak dituzten kartaz osatua dago, honetaz gain, 4 urtaroak adierazten dituzten beste 16 karta daude, eta 2 komodin karta.
4 urtetik aurrera
Argibideak euskaraz
Keywords: Euskal kultura; Urtaroak; Barazkiak; Frutak; Jolas didaktikoak