Linbo planeta - Dejabu panpin laborategia; Estévez, Paula (Aduna : Elkar, 2024)
Inorko oroitzen ez duen leku bat. Etxe-hondarrez inguratutako toki bat. Hondamendiaren artean gizaki bakarra bizi da: Numa, zortzi urteko neskatila. Goiz batean jolasteaz inoiz aspertzen ez den lagun bat azalduko zaio, Linbo txakurra. Elkarrekin bidaia zirraragarri batean murgilduko dira, izarrei jarraika. [GJH 16: Bakea, justizia eta instituzio sendoak]
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honen irudiek Eusko Jaurlaritzaren Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza izan dute
Keywords: Abenturak; Fantasia; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura