Linbo planeta / [ideia eta testua] Dejabu konpainia ; [marrazkiak] Paula Estévez - Estévez, Paula (Komikiak (Elkar), 2024)
Inorko oroitzen ez duen leku bat. Etxe-hondarrez inguratutako toki bat. Hondamendiaren artean gizaki bakarra bizi da: Numa, zortzi urteko neskatila. Goiz batean jolasteaz inoiz aspertzen ez den lagun bat azalduko zaio, Linbo txakurra. Elkarrekin bidaia zirraragarri batean murgilduko dira, izarrei jarraika. [GJH 16: Bakea, justizia eta instituzio sendoak]