Idefix eta druida - Choquet, M.; Fenech, Philippe; Goscinny (1926-1977); Uderzo, Albert (1927-2020); Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2024)
Luteziako kaleetan, txakurrak desagertzen dira gauero. Idefixek eta bere lagunek, ikertzen ari direla, Panoramixekin egingo dute topo. Hain zuzen, Armorikako druida urrezko igitai bat erostera hurbildu da ezkutuan hirira, eta bidean zakutoa lapurtu diote. Gure heroiak ausartak eta abilak dira, baina lortuko al dute hiriko misterioa argitzea?
10 urtetik aurrera (berdea)
Idéfix et les Irreductibles. Idéfic et le druide
Letra larria
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura