Idefix eta druida / testuak, M. Choquet ; marrazkiak, P. Fenech ; [itzulpena, Maddalen Arzallus Antia (Bakun itzulpenak SL)] - Choquet, M. (Idefix eta menderakaitzak (Bruño), 2024)
Luteziako kaleetan, txakurrak desagertzen dira gauero. Idefixek eta bere lagunek, ikertzen ari direla, Panoramixekin egingo dute topo. Hain zuzen, Armorikako druida urrezko igitai bat erostera hurbildu da ezkutuan hirira, eta bidean zakutoa lapurtu diote. Gure heroiak ausartak eta abilak dira, baina lortuko al dute hiriko misterioa argitzea?