Gau beltz on - Mitxelena, Karmele; Mitxelena Etxebeste, Naiara (Oiartzun : 1545 argitaletxea, 2024)
Beti heltzen da egunsentia, baita gaurik beltzenaren ostean ere.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gau Beltza; Arimen Gaua; Heriotza; Dolua; Neguko jaiak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak